Rood 48 Sneakers Mt Unisex Tubular Adidas Radial 2 3


10 jaar geleden volgde ik de opleiding psychopathologie. Ook hoogsensitiviteit werd besproken. De psychiater die les gaf zei: “hoog sensitief, laag selectief.”

Woest was ik. Want ik zag mezelf als hoog sensitief. Toch zijn deze woorden de afgelopen jaren bij me blijven hangen. Want er zit wel wat in. Natuurlijk is het een gave als je anderen goed aan voelt.

Maar het wordt pas echt een geschenk als je ook goed gegrond bent in jezelf. Als je contact hebt met je eigen gevoelens en lichaam. Anders is het een last in plaats van een kracht. En is het moeilijk te voelen wat van jou is en wat van een ander.

Voor Drops of Heaven heb ik bewust gekozen om alleen edelstenen aan te bieden die de kracht en het licht in jezelf versterken. En geen edelstenen te verkopen die je beschermen voor invloeden van buiten af.

Omdat ik geloof dat als je in jezelf staat, je ervaart dat alles buiten jou een weerspiegeling is van je binnenste. Dan kun je makkelijker kiezen voor wat bij jou past. En laten wat jou niet dient.

In het centrum van jouw zijn, speelt afschermen geen rol. Daar is alles 1.💛

3 Unisex Sneakers 2 Tubular Mt 48 Rood Radial Adidas Hq1Awdxt8w 3 Unisex Sneakers 2 Tubular Mt 48 Rood Radial Adidas Hq1Awdxt8w 3 Unisex Sneakers 2 Tubular Mt 48 Rood Radial Adidas Hq1Awdxt8w 3 Unisex Sneakers 2 Tubular Mt 48 Rood Radial Adidas Hq1Awdxt8w
Mt Tubular Unisex Adidas Sneakers 3 48 2 Radial Rood
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Deze website maakt gebruik van anonieme cookies. Voorgestelde voorkeuren: essentieel, voorkeuren, analytisch, Woolpower Maat L Sweater 400 Grijs Unisex nqqwY6AaxZ advertenties. Akkoord